Преди няколко дена ми се наложи смяна на някой неща по алфата ми (включително и ремък) и колега от форума ми препоръча сервиз Шампион в Меден рудник и за първи път съм повече от доволен. Определено това е сервиза за мен с най-професионално обслужване. Яни се казва майстора и определено знае повече от добре кое как се прави при алфите.. обикалях доста места и никъде не бях доволен от обслужване.. наслушах се на какви ли не смешни истории относно алфата и някакви невероятни цени.. дано тва да е от полза за колегите
Известие
Collapse
No announcement yet.
Читав сервиз за алфи в Бургас
Collapse
X
-
Приятел ако ти се наложи отиди и до Радо в Поморие,момчетата си правят алфи от бая време.Няма да се разочароваш. Аз твоя проблем го имах 1 година.Вече имам бая части (работещи)от сервизите в Бургас.Но в този не съм ходил.алфа 156 2.4jtdALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
-
няма лошо, доста добри отзиви има наистина за сервиза... постнах го за да имат някаква идея тея на които им предстоят ремонти.. а и не на всеки му е удобно да ходи извън града да си оставя колата и на следващия ден да си я взема, поне на мен не ми се разкарваше няколко пъти.. предпочитам като отида да ми разхвърлят колата набързо и след час - два да си я прибера.
Comment
-
Ще издам тайна Радо е в процес на отваряне на собствен сервиз с брат си и цените им са доста разумни. Просто цените които ти е казал са за сервиза в който той работи труда и частите са скъпи това е истина в новия сервиз ще е различно.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеЩе издам тайна Радо е в процес на отваряне на собствен сервиз с брат си и цените им са доста разумни. Просто цените които ти е казал са за сервиза в който той работи труда и частите са скъпи това е истина в новия сервиз ще е различно.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30484Last edited by Доко; d.m.y г., 13:02.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеВече отвори, намира се в Поморие, на изхода за Слънчев Бряг. Малко снимки тук
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30484ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениеПреди няколко дена ми се наложи смяна на някой неща по алфата ми (включително и ремък) и колега от форума ми препоръча сервиз Шампион в Меден рудник и за първи път съм повече от доволен. Определено това е сервиза за мен с най-професионално обслужване. Яни се казва майстора и определено знае повече от добре кое как се прави при алфите.. обикалях доста места и никъде не бях доволен от обслужване.. наслушах се на какви ли не смешни истории относно алфата и някакви невероятни цени.. дано тва да е от полза за колегитеAlfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
За 2ри път вече чувам за този сервиз и наистина ми стана интересно къде се намира. Аз съм от М.Р. и тука като поразпитах някой приятелчета ми казаха,че не са го чували. Така че ако можеш напиши адреса, макар че според мен би трябвало да е там горе на Шилото ли как му викаха на тва място
Comment
-
Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Радо е много сериозен човек и си разбира много от работата.
Сигурен съм, че това ще стане един от най-добрите сервизи.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
незнаех за сервиза на Радо! Благодаря, Ви Колеги за информацията!!! Миналата пролет се наложи да отида при него - изключително съвестен човек във всяко едно отношение! Много се радвам за него, защото "Който си го може, го Може" , .......Alfa Romeo 147 1.6 16V /120/ 2002
Comment
-
Първоначално публикувано от miro_dr Покажи съобщениеИ сега в кой от двата сервиза да отида,къде са по-големи спецове?
Comment
Comment